Ruilen en retourneren
Uw bestelling wordt met veel liefde gemaakt en ingepakt. Toch kan het zijn dat u hier niet tevreden over bent. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten retourgestort. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@puzeluut.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. 

Let wel op, op maat gemaakte en gepersonaliseerde producten die u via deze webwinkel koopt worden volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Stappenplan retourneren
1.Controleer eerst of uw retour aan de voorwaarden voldoet:
- Het artikel dient onbeschadigd te zijn
- Het artikel dient in de originele verpakking retour te worden gezonden
- Gepersonaliseerde en op maat gemaakte producten zijn uitgesloten voor retournering

2. Stuur een mail naar info@puzeluut.nl en geef aan welk product en waarom u het wilt retourneren.  

3.Verpak de artikelen en zorg dat de factuur erbij zit.

4.Schrijf het retouradres op de verpakking:
Puzeluut
Architect Aartsplein 54
5121 XZ Rijen


5. Frankeer het pakket en breng het naar de brievenbus of het PostNL of DHL servicepunt. De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening.

6. Zodra uw retour door ons is ontvangen storten we het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op uw bankrekening.  

Bij het terugsturen van de volledige bestelling krijgt u het volledige bedrag teruggestort, inclusief de verzendkosten en exclusief retourkosten.

Product ruilen?
Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@puzeluut.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

© 2021 - 2023 Puzeluut | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel