Verzenden
Alle bestellingen worden verzonden met PostNL of DHL volgens standaard verzending, voorzien van track & trace. Puzeluut zorgt ervoor dat uw bestelling goed verpakt wordt voor transport. Wij hergebruiken verzenddozen. Daardoor kan het zijn dat er andere reclame op de verpakking staat of dat de verpakking er iets minder mooi uit ziet.

Verzendingen zijn voor risico van de koper. Puzeluut is niet aansprakelijk voor vertraging van levertijden door het verzendbedrijf en het beschadigen of kwijtraken van uw zending. Mocht uw zending beschadigd raken of kwijtraken, neem dan contact op via info@puzeluut.nl. We denken graag met u mee voor een oplossing. 

Verzendkosten
Brievenbuspakket: €4,00
Pakket: €7,00

Afhalen
Het is ook mogelijk om uw bestelling af te halen in Rijen. Zodra uw bestelling klaar ligt ontvangt  u een email van ons en nemen wij contact op om een afhaalmoment af te spreken.  

Nog iets toevoegen aan uw bestelling? 
Ook dat is mogelijk zolang u nog geen mail heeft ontvangen dat uw bestelling verzonden is. Selecteer dan afhalen en dan voegen we het toe aan uw andere bestelling. 

Levertijd
Wij streven er naar om uw bestelling binnen 3 werkdagen te verzenden. Bij op maat gemaakte en gepersonaliseerde producten is de levertijd langer, dit wordt bij het product zelf aangegeven. Mocht dit te lang duren? Neem dan contact met ons op via info@puzeluut.nl voor de mogelijkheden. 

 

© 2021 - 2023 Puzeluut | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel